#363236

Anonymous

Gvarda Ne treba biti pametan da se skonta da sam neke stvaro rekao u afektu izmedju ostalog zbog nemogućnosti da ostvarim normalnu komunikaciju.
Mani se ti mene, počni od sebe, ja sam čuo mnogo Hrvata i uvažavam da imaju drugačije poglede dok god je komunikacija civilizovana, a tebi bi bilo bolje da izađeš iz kutije i svatiš da svet postoji i van Hrvatske, i da druga strana ne deli tvoje mišljenje.

E onda buraz postaje na tebi da li hoćeš da ziviš u propagandi, ako ti znaš bolje ko sam i šta sam ja i šta ja mislim, što ja uopste prišem bilo šta.
Popij pivce iskuliraj previše si se zapalio, pa kad naučiš da koristš razum umesto emocije i kad svatiš da su tebe možda lagali kao i kad prestaneš da živiš u poricanju možda ćemo moći diskutovati. Ja sam potpino svestan da je nešto od onoga što tvrdim možda nije tačni ili je čak potpuno pogrešno, i kao što sam napisao srpsku  istoriju uvek proveravam u stranim izvorima, a o ratu mi se ne priča jer kako je mogu znati šta je istina a šta ne, sve je to još sveže i priče su potpuno suprotne, mogu samo da mislim da je to bio prljav rat, i da zbog onoga što sam čuo mislim da je Hrvatska više kriva, ali ništa ne mogu da trvridm, jer ne znam ko je počeo rat, kao ni ti.
Sve što znaš znaš jer si pričitao ili čuo, ne znamo ni ti ni ja šta su Sloba i Franju dogovarali i koliko su se stranci mešeali, a činjenica je da jesu, posebno oko Oluje, imaš i snimke gde to vaši oficiri priznaju , tako da nemojmo o ratu.

Ovako dok ti JNA zoveš četnicima o čemu mi možemo da diskutujemo, i dok ti znaš bolje od mene šta ja mislim  i hoću da kažem o čemu mi možemo da pričamo. Tebe da zanima šta ja imam da kažem pročitao bi sve a ne bi izvlačio iz konteksta. Besmisleno je ti je to što radiš.

Čak mi dodje smešno mi je koliko si ostašćen, al neću ta budem više detinjast ko knez Ivan i lupam lol-ove.