#415417

Anonymous
Quote:
Niko  ne voli da ratuje niti da gine, ali čovjek u većini slučajeva ne može da bira, a to se nama Srbima uvijek  dešvalo.  Žele da nas porobe jer smo sagradili kuću na drumu koja vodi ka strateški najbitnijim tačkama na planeti , a mi najviše od svega volimo  slobodu za koju smo vojevali mnogo puta i za koju smo prolili mnogo krvi.

Апсолутно ниси приметио шта хоћу рећи.

Хоћу да кажем како Срби размишљају више о стварима које им не требају и које нису у њиховој моћи. Пример, пар хиљада људи на протесту за Косово, а за оно што је СТВАРНО БИТНО нико не протествује. То битно је боља економија, животни стандард, права грађана, радника итд?!?!?(права су иначе појам који не постоји у Србији). Битно је њима да је Косово срце Србије а то што они умиру од глади, што су незапослени и имају нека минимална права – није битно. Уосталом видели смо шта је било за 1. мај, сви Срби(и ако су многи у робовласничком односу са својим газдама тј. раде за џабе и/или на црно) одоше да једу роштиљ док се у целом свету људи боре за бољу будућност.

Зашто је то тако?
Зато што иза тих протеста за Косово мора да стоји политичка партија. Срби као народ сами НЕЋЕ и/или НЕ МОГУ да се сложе, окупе и покажу било какву иницијативу. Нарочито ако немају личног интереса. У задње време све је постало лични интерес. Зато кажем да нема ту никаквог вида интелигенције

За крај реторичко питање: и да имамо то Косово и Метохију без Албанаца, које ћемо добро ми да направимо тамо кад не можемо ништа корисно у целој преосталој Србији да урадимо?